ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Facebook
banner image
Προγράμματα Personal Training
NRG | Personal Training Club Μοσχάτο Αθήνα
 

 

 

// EMS Bodytec Miha
Η προπόνηση με το EMS Bodytec Miha ενεργοποιεί 650 μυϊκές ομάδες στο σώμα μας. Με συχνότητα 1 φορά την εβδομάδα και διάρκεια 20 λεπτά επιτυγχάνουμε ενδυνάμωση, ενεργοποίηση μεταβολισμού, σύσφιξη, καταπολέμηση κυτταρίτιδας και ανακούφιση σε πόνους πλάτης και μέσης.

Είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική προπονητική μέθοδος που εξοικονομεί χρόνο με άριστα αποτελέσματα για την υγεία.


 

 

// POWER PLATE | προπόνηση με δόνηση
Νευρομυική μορφή άσκησης με θετική επίδραση στο νευρικό, σκελετικό και ορμονικό σύστημα.
Η δόνηση βοηθά τον ασκούμενο στην καύση του τοπικού λίπους, στην σύσφιξη - γράμμωση, στην βελτίωση της δύναμης, της αντοχής, της ισορροπίας σε εντυπωσιακό γρήγορο χρονικό διάστημα.


Το power plate βοηθάει επίσης στην αύξηση του μεταβολισμού, στην οστεοπόρωση και στην κυτταρίτιδα. Μπορεί να εφαρμοστεί σαν κύρια προπόνηση ή σε σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες μορφές (functional training, TRX, σουηδική θεραπευτική άσκηση). 

Είναι ο πλέον σύγχρονος, εναλλακτικός τρόπος άσκησης σας προσφέρει τη δυνατότητα για απολαυστικότερη και αποδοτικότερη άσκηση!


 

// TRX | προπόνηση με ιμάντες αιώρησης
Βασίζεται σε ασκήσεις ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος.
Ανάλογα με την θέση του σώματος σε σχέση με το έδαφος, αυξάνεται ή μειώνεται η δυσκολία της άσκησης, έτσι το επίπεδο προσαρμόζεται στα μέτρα του κάθε ασκούμενου.

Πλεονεκτήματα:

  • ενδυνάμωση κεντρικού τμήματος σώματος
  • μυϊκή αντοχή
  • ισορροπία 
  • ενίσχυση σπονδυλικής στήλης
  • προπόνηση όγκου 

Μπορεί να εφαρμοστεί σαν κύρια προπόνηση ή σε συνδυασμό με functional training ή power plate.


 

 

// FUNCTIONAL TRAINING | λειτουργική προπόνηση
Πρόγραμμα ενδυνάμωσης που συνδιάζει πολυαρθρικές, συνδυαστικές και υψηλής έντασης ασκήσεις, με το μορφή κυκλικής - αερόβιας ή αναερόβιας προπόνησης.

Χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος και διάφορα γυμναστικά όργανα όπως λάστιχα, μπάλες (Bosu, medicine ball, fit-ball), ελεύθερα βάρη (KETLLEBELLS), επιτυγχάνεται η απώλεια λίπους, μυϊκή ενδυνάμωση, αύξηση φυσικής κατάστασης, ενίσχυση αναπνευστικού και καρδιαγγειακού συστήματος.


 

// ΣΟΥΗΔΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Ήπια μορφή άσκησης που έχει σαν στόχο την αποκατάσταση μυοσκελετικών προβλημάτων μέσω της ενδυνάμωσης μυών που περιβάλλουν την πάσχουσα περιοχή.

Το πρόγραμμα αυτό συνιστάται και σε ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την στάση του σώματος τους (ορθοσωμία) και να αυξήσουν την κινητικότητα των αρθρώσεων.